Would you rather...

július 01, 2016
Ezúttal egy kihívással érkeztem nektek. A lényege, hogy két dolog közül a tetszetősebbet kell kiválasztani és megindokolni, hogy miért választottad pont azt és miért nem a másikat. Szerintem nagyon vicces, aranyos játék. Legalábbis én nagyon élveztem válaszolgatni az össszes kérdésre. Valószínűleg lesz még ennek egy második része is, mivel találtam hasonló kérdéseket, amiket majd szintén kicsit kiboncolgatnék. De most vágjunk is bele!








1. Inkább élnél egy olyan világban, ahol nincsenek problémák, vagy ahol te uralkodhatsz?
Egyértelműen szívesebben élnek egy olyan világban, ahol nincsenek problémák. Bár ebben az esteben, ez a hely kicsit se hasonlítana már ahhoz a világhoz, amiben most élünk. Sokkal inkább a mennyországhoz, vagy nevezze mindenki annak, aminek akarja. Persze nem tagadom, hogy a második lehetőség is igencsak tetszetős. Egyszer jó móka lenne kipróbálni, milyen is az mikor te vagy a világura. Viszont mind tudjuk, a hatalom, túlságosan is megtudja változtatni az emberi természetet és ugyebár leggyakrabban nem túl jó értelemben teszi azt.

2. Inkább akarnál kapni egy két hetes álomkirándulást vagy egy hetet tölteni bárkivel a világon?
Itt is az elsőt választanám. Az ember egyébként is non-stop találkozik új arcokkal, igaz, hogy nem akárkivel, akivel csak szeretne szerte a világból, de mivel nekem nincs is ilyen személy, ezért is választottam a két hetes álomkirándulást. Pontos helyet nem tudok mondani, de biztos valami meleg, trópusi országba vagy szigetre utaznék, ahol van tengerpart homokkal, felfedezetlen túrautak, istenifinom kaják és ragyogóan szép városok, ahol pezseg az élet.

3. Inkább repülnél vagy inkább képes lennél a gondolatolvasásra?
Ezen azért elkellett egy kicsit gondolkodnom. A repülés fantasztikus érzés lehet, de szerintem a gondolatolvasásból több hasznom származna, ha értitek, hogy mire gondolok. Másrészről pedig azt figyeltem meg, hogy az ember minél idősebb, annál kevésbé őszinte másokkal. Aminek azért megvannak a maga előnyei, mivel gyakran nem az legjobb megoldás, ha mindenki orrára kötjük a véleményünket, mert az sokszor a másiknak nem tetszik és ebből pedig végül rengetegprobléma származhat. Viszont a kétszínűséget és más ember rosszindulatú kibeszélését a háta mögött, teljes mértékben elutasítom, és nem tartom helyesnek.

4. Több pénzt vagy több időt akarnál?
Húha, ez is egy fogós kérdés. Mivel fiatal vagyok, van még elég időm. Diák vagyok még, ezért pénzt még nem keresek, azonban nem is panaszkodhatok a családom anyagi háttere miatt. Nem vagyunk ugyan gazdagok, de azért szegények sem. Talán a több időt választanám. Mivel gyakran a fiatal korom ellenére is, úgy érzem, hogy elvesztegettem az ifjúságomat.

5. Inkább piercinget viselnél vagy inkább tetoválást?
Őszintén szólva nekem egyik se tetszik. De ha nagyon muszáj választanom, akkor legyen a piercing. Mondjuk a fülpiercing, az eléggé bejön, kár hogy a szüleimnek erről már más a véleménye ...

6. Inkább akarnád, hogy az életetben legyen egy ismétlőgomb vagy inkább egy szünetgomb?
Ismétlőgomb. Az életemben egyénként is túl sok egyforma nap és pillanat van, nincs szükségem még plusz szünetekre. A szép emlékeket viszont szívesen újraélném.

7. Inkább egész életeben suttogni lennél képes vagy inkább kiabálni?
Hát mindkettő eléggé hülyén nézne ki. Talán a kiabálás feltűnőbb lenne, ezáltal kínosabb is, legalábbis több cikis pillanatot okozna, én legalábbis így gondolom. De a suttogás is eléggé furcsa lenne. Az emberek azt hinnék, hogy valami tutira nincs rendben velem, vagy hogy beteg vagyok, fáj a torkom, azért suttogok. Nekem van egy ismerősöm, aki eléggé halkan beszél, mindenki vagy ötször visszakérdezi, hogy- MI?/Tessék?/Nem hallottam! - Az is egy idő után eléggé idegesítő lehet.

8. Inkább egy egész hónapig internet vagy autó nélkül élnél?
Hát, ez egyértelmű  a számomra, hogy autó nélkül. Kisvárosban élek, így leggyakrabban gyalog szoktam közlekedni. A suli egy kicsit messze van, de az is még túlélhető. Most fogom kezdeni az autósulit, szóval egyelőre még vezetni se tudok, de valójában nem is lelkesedem érte. Tök jó lenne, ha volna egy személyi sofőröm, aki mindig kéznél lenne és elvinne bárhová ahova csak akarom, hogy vigyen. Főként a kényelmességem miatt.

 9. Egy egész nap inkább ülnél vagy állnál?
Észrevettem már, hogy sokáig egy helyben állni képtelen vagyok. A hosszú túrákkal nincs is problémám. Kihívásnak tekintem őket, amiket teljesíteni kell, így fitogtathatom a kitartásomat, de az egyhelyben állás kicsinál. A derekam is rohadtul fáj tőle. Szóval egyértelműen inkább ülnék egésznap. A suliban egyébként is azt csináljuk.

10. Inkább énekelnél minden szót, amit kimondasz vagy inkább rímekben beszélnél?
Nos, mivel énekelni nem tudok, ezért embertársaim számára elviselhetőbb lenne valamivel, ha rímekben beszélnék. Persze nyilván az is idegesítő lehet egyesek számára, de inkább az, mint a körülöttem lévők megsüketítése.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.